Във Варна ли се намират майсторите,боядисват ли , или само монтират при тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предни спойлери - делене на разходите....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеВъв Варна ли се намират майсторите,боядисват ли , или само монтират при тях.
отскоро започнаха и да боядисватHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Абе хора какви са тия "хедери" дето ги слагате,те колите ни и така са уникално красиви.Аз лично не бих правил чак толкова драстични промени в дизайна на автомобила,пък и често имам проблеми с МВР-тата,нищо не съм им направил,нито карам като идиот ама, представям си ако колата ми се отличава толкова.Те тука у наше село като видят някой по-млад ( не че съм толкова млад де -26г ) с по-убава кола и ... ако има и някоя мацка на дясната седалка и започва меренето на п....еAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениене че съм толкова млад де -26гPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеха да ви дам идея пак за добър тунинг,красиво и нищо претрупано
Comment
-
Колега доста фотуристичен дизайн имат тези бронички, но щом си ти харесват и искаш да си по различен...Все пак мисля че ако сложиш толко агресивна броня ще трябва да я съчетаеш с подобна задна, по голями прагове ,18-ки капли и вообще цялостен фейслифт за да заприлича на нещо.
ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST
Comment
-
мда и аз подкрепям това мнение на колегата ludmilkar,че иначе ше мяза на тия циганийки тип опел калибра с хедер отпред и луда чалга гърми ( от рода ласмаги жасмаги ) и зад волана нещо по тъмно от 0:00ч вечерта
това в кръга на шегата деAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Бе вие гаджета нямате ли бе, че да си давате парите по колите.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment